Installera brandlarm / Larminstallationer

Brandlarm skyddar både liv och egendom! Låt oss på Carlgrens Elektriska AB installera brandlarm hos dig och få en tryggare tillvaro. Vi är specialister på larminstallation och arbetar huvudsakligen i Falun samt i Stockholm. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller representerar ett företag eller en kommun – vi ser framemot att få kontakt med just dig!

Installera brandlarm – ett måste när du vill skydda din byggnad mot brand

Alla byggnader behöver ett effektivt skydd mot brand och därför bör du vara noga med att se till att det finns ett brandlarm av högsta kvalitet. Brandlarmet främsta uppgift är att upptäcka en brand så snabbt som möjligt så att lokalerna kan utrymmas och elden släckas innan det är försent.

Brandlarm är en väldigt viktig del av brandskyddet och vi rekommenderar att du investerar i ett som är effektivt och modernt. Carlgrens Elektriska AB har stor erfarenhet av larminstallation och är proffs på att installera brandlarm.

Professionellt utförd larminstallation

Vi fokuserar på dina behov och din säkerhet! Våra kunniga elektriker kontrollerar naturligtvis ditt brandlarm och ser till så att det uppfyller alla krav innan de utför larminstallation.

Glöm inte att ett bra brandlarm är en livförsäkring som ingen bör vara utan!

Installera brandlarm / Larminstallationer
Brandlarm skyddar både liv och egendom! Låt oss på Carlgrens Elektriska AB installera brandlarm hos dig och få en tryggare tillvaro.

Alla lokaler ska vara utrustade med brandlarm

Enligt Boverkets byggregler så ska alla samlingslokaler, hotell och bostäder vara utrustade med utrymningslarm. När det gäller bostäder så accepterar man brandvarnare. Det finns två sorters brandvarnare: optiska och joniska. Vi på Carlgrens Elektriska AB hjälper dig att välja det som passar dina behov och förutsättningar bäst.

När du ska välja brandlarm

Var noga med att skydda ditt hem eller ditt företag mot brand och se till att det finns bra utrymningsmöjligheter! Att välja bort brandlarm är inte ett alternativ. Bränder är skoningslösa och kan utvecklas med hög hastighet – därför är det viktigt att du investerar i ett brandlarm som är känsligt och effektivt.

Vad bör man då tänka på när det är dags att välja och installera brandlarm?

  • Brandlarm, hänvisningsskyltar och utrymningslarm bör finnas i samma system.
  • Välj ett med hög kvalitet och låt oss installera brandlarm hos dig. Vi vet hur man utför larminstallation på ett korrekt sätt.
  • Välj brandskydd efter vilken byggnad det ska installeras i och vilken sorts verksamhet som finns där. Vi hjälper dig gärna om du känner dig osäker.

Dygnet runt-

JOUR

Telefon: 023-260 40

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post! Känner du dig osäker på vilket brandlarm du ska satsa på? Vill du att vi ska installera brandlarm hos dig? Behöver du mer information om hur en larminstallation går till? Vi svarar gärna på dina frågor.

KONTAKTA OSS