Elfirma Carlgrens El Falun

Letar du efter en elfirma som kan det mesta om elinstallationer? I så fall har du hittat rätt nu! Carlgrens Elektriska AB är ett familjeföretag med anor som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. Vi vågar lova att vårt elföretag har arbetat med i princip allt som har med elektricitet att göra!. Hör av dig till oss när du vill anlita en professionell elektriker Falun.

Vår målsättning är att erbjuda produkter och service av högsta kvalitet till våra kunder. Du som kund ska känna dig trygg hos oss och därför är vi måna om att alltid vara flexibla och lyhörda. Vi vet att kunskap är en färskvara och håller oss ständigt a jour med vad som händer i vår bransch.

Carlgrens Elektriska AB är en elfirma som välkomnar alla! Vi åtar oss främst uppdrag i Falun och i Stockholm.

Våra arbetsområden

Tack vare vår långa erfarenhet och våra professionella elektriker så kan vi erbjuda helhetslösningar inom en mängd områden. Hos oss hittar du bara produkter och tjänster av hög standard.

Kärnan i vårt elföretag är elinstallationer och vi arbetar bland annat med installation av:

  • brand- och inbrottslarm
  • nätverk inom data och it
  • passage
  • styrel

Har du köpt en ny diskmaskin? Krånglar dina vitvaror? Kontakta oss så hjälper vi dig med installation och service.

Elföretag Falun
Våra elektriker Falun erbjuder helhetslösningar inom en mängd områden. Kärnan i vårt elföretag är elinstallationer.

Att välja elfirma

Det kan vara svårt att veta hur man ska tänka när det är dags att välja elföretag till en elinstallation. Här i Sverige är det gott om elektriker som arbetar inom olika områden. Vi på Carlgrens Elektriska AB är det självklara alternativet när du vill ha en erfaren elektriker Falun eller Stockholm.

Ha följande punkter i åtanke när du ska bestämma vilken elfirma du ska anlita:

  • Offert – Se till att be om offert från fler än en elfirma. På så sätt kan du jämföra priserna mellan olika elföretag.
  • Recensioner – Läs omdömen i tidningar och på nätet. Fråga även vänner och bekanta för att få en uppfattning om hur elfirman du funderar på är.
  • Information – Leta information och läs på om din elfirma.

Dygnet runt-

JOUR

Telefon: 023-260 40

Hör av dig till oss

Vill du ha mer information om vårt elföretag? Behöver du en elektriker Falun som vet hur man utför elinstallation? Hör av dig till oss på Carlgrens Elektriska AB redan idag!

KONTAKTA OSS